AcasăActualitateMarius Oprescu dezaprobă criticile prefectului, sugerându-i să își ia, în serios, atribuțiile...

Marius Oprescu dezaprobă criticile prefectului, sugerându-i să își ia, în serios, atribuțiile specifice funcției sale!

În ultima perioadă, prefectul de Olt Mario De Mezzo a fost foarte activ pe rețelele de socializare, criticând forurile locale și județene, cu privire la faptul că i se pun bețe în roate atunci când vrea să facă ceva pentru județul pe care îl reprezintă. În ultima apariție, De Mezzo acuză faptul că nu este lăsat să organizeze un concurs de șah, în colaborare cu un profesor care ține cursuri gratuite la Biblioteca Județeană Olt. Atitudinea prefectului de Olt nu a rămas nesancționată. Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, dezaprobă criticile prefectului, sugerându-i să își ia, în serios, atribuțiile specifice funcției sale, deoarece județul are nevoie de soluții și nu de scandaluri.

„Vorbim de o temă falsă și o atitudine de cancan, pe care o are un prefect numit să fie reprezentantul guvernului în teritoriu. O atitudine nocivă creată, exclusiv, pentru câștigarea de capital electoral, care n-are nicio legătură cu problemele cetățenilor. Instituția Prefectului este o instituție serioasă, care trebuie să fie partener, în asigurarea binelui comunității.

Îi recomand să-și ia, în serios, atribuțiile de prefect. Dacă nu face față atribuțiilor, poate participa la concursul de manager al Bibliotecii sau Muzeului Județean, pentru că am văzut că principalele preocupări țin de inimioara de pe Grădiște, concursul de șah de la Bibliotecă și miniexcursii pe acoperișul prefecturii. Îi recomand să-și ia în serios atribuțiile de prefect, pentru că provocările economice și sanitare ale acestei perioade au nevoie de oameni pregătiți, care să vină cu soluții, nu cu scandaluri.

Să înceteze cu atitudinea asta în care se crede un fel de Don Quijote autohton, pentru că este, de fapt, un penibil Sancho Panza, care se bate cu morile de vânt, imaginându-și că se confruntă cu monștri. Îi recomand să se apuce de treabă, lumea reală are nevoie de soluții, iar el ne-a demonstrat doar că are gura mare și veleități de scandalagiu”, a declarat Marius Oprescu.

Dragoș Sîrghie


1 COMENTARIU

 1. Urat din parte domniei tale, dle Oprescu.
  Dl prefect este cu mult peste suburbanismul cuvintelor pe care le rostesti aiurea, ca se te afli in treaba.
  Ai un trecut patat pe viata, care nu iti face cinste si pe care, noi, cetatenii nu il vom uita niciodata!
  Ce este cert ca ai (ati) inceput sa fii deranjat de personalitatea tot mai pregnanta a dlui prefect.
  Nu te vei putea ridica niciodata la valoarea acestuia decat denigrandul si jignindu-l… de frica!
  De frica alegerilor ce vin, care, in mod cert si indubitabil, vor marca sfarsitul hegemoniei PSD in judetulOLT.
  De frica existentei oamenilor de valoare pe care unul ca domnia ta, nu ii pot intelege si accepta!
  Societatea este intr-o schimbare profunda, dle Oprescu..asa cum o spune si dl PM Ciolacu!
  Trebuie sa schimbam mentalitatea voastra invechita, ancorata in trecut, de ciocoi ai judetului Olt, referitor la calitatea umana si la dorinta multor oameni de bine de a fi partasi, cat se mai poate, la aceasta schimbare.
  Voi sunteti putini….NOI SUNTEM, MULTI!
  NOI VOM FI INVINGATORI, cu sau fara voia voastra! Tic-tac…Tic-tac…..

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments