AcasăȘase luni de președinție rotativă a Consiliului Uniunii Europene, în viziunea doamnei...
Array

Șase luni de președinție rotativă a Consiliului Uniunii Europene, în viziunea doamnei senator Siminica Mirea

Că România și-a îndeplinit cu succes misiunea la președinția rotativă a Uniunii Europene nu mai este un secret pentru nimeni. A recunoscut acest lucru însuși președintele Klaus Iohannis, aflat pe contrasens cu puterea pesedistă, cea care, prin oamenii săi, ne-a reprezentat în acest prestigios for european. Succesul României a fost ilustrat și de doamna senator Siminica Mirea, prezentă la Ateneul Român la evenimentul care a marcat încheierea celor șase luni de președinție rotativă a României la Consiliul Europei. Iată ce a spus doamna senator, cu această ocazie:

siminica mirea li 766 li„Am participat, alături de oameni minunați, la evenimentul dedicat încheierii mandatului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, în cadrul Ateneului Român.
În acest sens, doresc să îi felicit pe toți cei care au făcut posibile reușitele din cadrul acestui mandat. România s-a ridicat la înălțimea pretențiilor și responsabilităților conferite de o astfel de sarcină. Zecile de dosare finalizate și concluzii servesc drept dovadă pentru a demonstra calitatea acestei președinții. În plus, România a demonstrat încă o dată atașamentul față de valorile europene, capacitatea de a performa, dar și relevanța sa deosebită în cadrul Uniunii Europene.
Felicitări încă o dată tuturor!”.

LINIA ÎNTÂI

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments