AcasăOpiniiULTIMA FRONTIERĂ A ABJECȚIEI

ULTIMA FRONTIERĂ A ABJECȚIEI

„Am proprietatea termenilor medicali și vă spun sincer că avem de-a face cu o persoană fără discernământ. Țara asta nu se învârtește după cum vrea Oana Zăvoranu” (Prof. dr. Ionel Sinescu, șeful Secției Urologie de la Spitalul Clinic Fundeni).

Ne-am obișnuit, din păcate, să tot constatăm cum, cu o insistență de-a dreptul irațională, mass-media „noastră” își etalează cu atâta gregarism obsesia față de rating (nu și față de meseria de ziarist, care presupune să formezi caractere și nu să le deformezi) și obediența față de niște stăpâni de pripas care nu au nici un fel de legătură cu ceea ce înseamnă legea noastră strămoșească. Pentru că așa au hotărât ei, la ceas de taină: să le fim un popor care, peste noapte, nu mai avem nici un fel de principii! Nici demnitate, nici rușine! Vor să ne asigure că, nici măcar în fața morții, nu mai suntem în stare să îngropăm securea războiului dintre noi…

costel neacsu 6211
Costel Neacșu

Așa s-au gândit diriguitorii televiziunilor așa-zis românești, care – în încercarea lor de a transforma evlavia unei înmormântări într-un spectacol delirant – s-au transpus cu toții în mintea unei „dive” în vârstă de 42 de ani (fiica răposatei), al cărei comportament public anticreștin fusese sesizat încă de pe vremea când propovăduia cultul satanic prin a sa emisiune TV „Diavolița”! Riscanta „aventură” tv a protagonistei este însă de înțeles, dacă ținem cont că un renumit specialist în medicină, dr. Sinescu, susține că avem de-a face cu o minte iresponsabilă. Căci numai un om vulnerabil, surprins într-o capcană diabolică, poate să scrie un bilet (în ciuda faptului că este absolventă a Facultății de Drept) pe care l-a înmânat în 2011 unor țigănci practicante ale „magiei negre”:

Eu Oana Ioana Zăvoranu doresc din adâncul inimii mele să fiu ajutată de diavolul însuși  iar la terminare doresc ca pe însuși diavolul să îl iau acasă. Să fie doar al meu, pentru întotdeauna și să îl comand, dar până atunci prin orice cale Marioara Zăvoranu să fie omorâtă, să moară, să crape prin accident sau orice fel de moarte care să nu fie suspectă”. Acest „contract” cu diavolul nu a rămas fără urmări și, după cum se știe, satanista Oana a avut o manifestare subumană față de propria mamă (a blestemat-o înainte și după moarte), de oameni (i-a obstrucționat să participe la înmormântare; a oripilat întreaga societate), de doctori (i-a acuzat că ar fi furat niște obiecte de aur ale mamei sale), de preoți (a făcut jocul unor preoți caterisiți, la care a și apelat, lansând diverse acuze la adresa Bisericii Ortodoxe Române). „Regia” a fost semnată în special de televiziunea Antena 1, realizatoarea emisiunii „Un show păcătos”, a cărei conducere i-a plătit tinerei posedate demonic, pentru exclusivitatea înmormântării și a aparițiilor ei, suma de 40.000 €. Și a fost, într-adevăr, o poveste urâtă: cu un realizator (Mădălin Ionescu) care a reușit incredibila performanță de a sta în spital cu microfonul întins către o femeie muribundă; cu o închinătoare la diavol care l-a determinat pe prof.dr. I. Sinescu de la Spitalul Fundeni să declare exasperat:

Domnișoara să facă bine să le întrebe pe cele două menajere ale doamnei de aceste lucruri. Noi ne-am chinuit 90 de zile să o salvăm pe doamna, iar fiica nu a venit nici să o vadă. Suntem obosiți de Oana Zăvoranu. Să ne mai lase! Noi nu ne drogăm și nu luăm cocktail-uri de pastile. Sunt alte aberații și elucubrații spuse de domnișoara, care acum lovește în personalul medical. Nici o persoană din spital nu a primit în grijă vreun bun care a aparținut pacientei (…) Oana Zăvoranu să meargă la Poliție și la Procuratură să facă plângeri, să nu arunce cu noroi în noi. Am proprietatea termenilor medicali și vă spun sincer că avem de-a face cu o persoană fără discernământ. Țara asta nu se învârtește după cum vrea Oana Zăvoranu”.

Este evident stimați cititori, că acest neobișnuit scandal, în care o fiică a dorit să își îngroape mama după propriile ei reguli, reprezintă încă o „cărămidă” pusă, de către Oculta iudeo-masonică, la descreștinarea României prin barbarizare spirituală. Iar recentul omagiu adus absurdului, de niște televiziuni transformate în instrumente de asasinare spirituală, are ca scop ascuns ștergerea identității noastre naționale și acreditarea ideii că suntem un popor nedefinit în istoria universală. Pe care îl pot manevra, cum vor ei, alogenii

COSTEL NEACȘU, consilier parlamentar

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments