AcasăActualitateVIOREL NĂDESCU – reconfirmat președinte al PSD Dragănești-Olt și candidat la funcția...

VIOREL NĂDESCU – reconfirmat președinte al PSD Dragănești-Olt și candidat la funcția de primar al orașului!

Peste 400 de membri PSD Drăgănești-Olt l-au reconfirmat, joi, 3 noiembrie a.c., în cadrul Adunării Generale a Organizației PSD Dragănești-Olt, pe Viorel Nădescu, în funcția de președinte al organizației și, de asemenea, candidat la primăria localității, pentru alegerile din 2024.

La această manifestare, întreg staff-ul județean al PSD Olt, dimpreună cu senatorii și deputații social-democrați, și-au manifestat susținerea, necondiționată, pentru Viorel Nădescu, un antreprenor de succes al Drăgăneștiului, care a pierdut, surprinzător, așa cum declară liderii pesediști din Olt, alegerile pentru fotoliul de primar, în 2020.

Astfel, la acest eveniment de amploare, Viorel Nădescu i-a avut alături pe: Marius Oprescu – președinte PSD Olt și președinte al CJ Olt, Virgil Delureanu – secretar executiv PSD Olt și vicepreședinte CJ Olt, Ionuț Ivan – vicepreședinte PSD Olt și vicepreședinte CJ Olt, Siminica Mirea – senator și vicepreședinte PSD Olt, Marius Iancu – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Florin Barbu – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Adrian Chesnoiu – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Cătălin Grecu – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Emil Albotă – deputat și vicepreședinte PSD Olt, Corina Sulger – președinta Organizației de Femei PSD Olt, Emil Marinescu – președintele Organizației Pensionarilor Social-Democrați Olt, Cosmin Floreanu – președintele Tineretului Social-Democrat Olt și subprefect de Olt.

Nu au lipsit primarii din comunele învecinate: Marius Preoteasa – Stoicănești, Nicolae Soare – Dăneasa, Nicușor Sîia – Radomirești, Marian Mihăeșteanu – Sprâncenata, Emil Popescu – Mărunței, Ionuț Dima – Coteana.

S-a trecut, astfel, la votarea Ordinii de zi și alegerea membrilor conducerii organizației PSD Drăgănești-Olt, pe funcții!

În urma votului, valabil exprimat, Biroul de conducere al Organizației PSD Dragănești-Olt are următoarea componență: Președinte – Viorel Nădescu; Vicepreședinți – Dumitru Ciubuc, Alexandru Stoenică, Ionuț Neacșu, Florina Ioana, Mădălin Ionuț Tobescu, Gheorghe Gigel Catana, Claudiu Florin Mihăilă; Secretar-Executiv – Luiza-Maria Boca; Membri – Nicoleta Trăsnea, Janina Joia, George Fieraru, Costin Ghica, Mitică Pîrvu, Alexandru Doru Stancu, Cristian Preda, Ionuț Niță, Mihail Ștefan Minulescu, Leonida Tacu, Sorin Bondoc, Gabriel Mihăilă, Cătălin Pârvan.

Alegerile pentru organizațiile de tineret, pensionari și femei se vor desfășura, în cursul acestei luni. Până atunci, enumerăm aici președinții interimari: Mădălin Tobescu – președinte TSD Drăgănești-Olt, Florina Ioana – președinta Organizației de Femei a PSD Drăgănești-Olt, Gheorghe Gigel Catana – președintele Organizației Persoanelor Vârstnice. Reprezentantul Online este Claudiu Florin Mihăilă!

În continuare, s-a votat, în unanimitate, desemnarea lui Viorel Nădescu, pentru candidatura la funcția de primar al orașului, la alegerile care vor avea loc în 2024.

Marius Oprescu, președinte PSD Olt și președinte al Consiliului Județean Olt:

„CU SUSȚINEREA DUMNEAVOASTRĂ, VIOREL NĂDESCU VA FI, ÎN 2024, VIITORUL PRIMAR AL DRĂGĂNEȘTIULUI!”

Marius Oprescu a făcut un scurt rezumat al rezultatelor politice obținute, în ultimii 10 ani, de către PSD Olt, exprimându-și, de asemenea, susținerea totală pentru Viorel Nădescu:

„Mă bucur să fim, astăzi, într-un număr impresionant, aici. Știam că Viorel Nădescu și Cătălin Grecu sunt oameni serioși și ambițioși, care au hotărât să organizeze acest eveniment, așa cum trebuie.

Este un moment de la care trebuie să plece flacăra bătăliei pe care trebuie s-o ducem la Drăgănești. Tocmai de aceea și noi am venit, astăzi, alături de dvs., cu întreaga echipă politică și administrativă a organizației județene a PSD, pentru a vă încuraja și a vă da suflu, energie și putere, pentru obținerea unor rezultate foarte bune, așa cum organizația județeană a avut mereu, de-a lungul timpului.

Este nevoie să fim alături de dvs., așa încât, în 2024, organizația PSD Dragănești să fie victorioasă. PSD Olt este organizația cu cele mai bune rezultate, din ultimii 10 ani, la nivel de țară. Și nu sunt lipsit de modestie, când spun acest lucru!

Toate aceste rezultate nu sunt rezultatele noastre, sunt, în primul rând, ale dumneavoastră, ale celor care, la mesajul nostru, ați fost alături de noi, ați ținut steagul sus și ați adus voturi pentru PSD! Pentru acest lucru, vă mulțumim!

Cu susținerea dumneavoastră, Viorel Nădescu va fi, în 2024, viitorul primar al Drăgăneștiului! Astăzi, prin votul dvs., validăm reconfirmarea în funcția de președinte al PSD Drăgănești-Olt, pe următorii patru ani, cât și nominalizarea la candidatura pentru funcția de primar al orașului Drăgănești-Olt, la alegerile din 2024.

Avem o bătălie de dus! Trebuie să lăsăm deoparte orgoliile și să ne punem toți, pe aceeași direcție, și, în 2024, așa cum a demonstrat-o, în privat, Viorel Nădescu o va demonstra și în politică și în administrație, fiind, pentru Drăgănești-Olt, un primar performant!”

Viorel Nădescu, președinte PSD Drăgănești-Olt și candidat la funcția de primar al orașului:

 „DRĂGĂNEȘTEANUL ARE NEVOIE DE UN TRAI MAI BUN, DE SERVICII CORECTE, DE RESPECT, DE TRANSPARENȚĂ…”

„Dragi colegi, vreau să vă mulțumesc pentru votul de încredere acordat. Vreau, de asemenea, să vă mulțumesc pentru eforturile din 2020 și vreau să vă mulțumesc anticipat pentru munca și efortul ce vor urma, de aici înainte.

Mulțumesc conducerii PSD Olt și domnului președinte Marius Oprescu! Vreau să mulțumesc și celor de acasă și fiecărui drăgăneștean care, în 2020, m-a votat sau nu! Lecția de viață, din 2020, m-a întărit și m-a motivat, mai mult ca niciodată.

Orașul nostru are nevoie de locuri de muncă, acces la sănătate și învățământ! Așa se dezvoltă sănătos un oraș! Drăgăneșteanul are nevoie de un trai mai bun, de servicii corecte, de respect, de transparență… Iar pentru a înfăptui aceste lucruri, de astăzi, mă pun în slujba organizației PSD și a orașului Drăgănești-Olt! Vă mulțumesc!”

Cătălin Grecu, deputat și vicepreședinte PSD Olt:

CRED, CU TOATĂ TĂRIA, CĂ VIOREL NĂDESCU ESTE OMUL DE CARE DRĂGĂNEȘTIUL ARE NEVOIE!

„Astăzi, este un moment special pentru noi toți! Motoarele PSD Drăgănești-Olt pornesc, din nou, la capacitate maximă! Mulți dintre dvs. mă cunosc, de ani buni. Unul dintre proverbele care m-au ghidat în viață și pe care vreau să-l amintesc astăzi este: «Nu te uita unde ai căzut, ci uită-te unde ai alunecat!»

Lucrul acesta a trebuit să-l aflăm, eu și Viorel, milimetric, ca să vedem cauza eșecului din 2020. Nici acum nu știu dacă am pierdut alegerile din 2020, dacă nu le-am câștigat sau ne-au fost furate. Știți bine ce vorbesc. Acțiunile celor de la PNL, din momentele acelea, au învins logica matematicii. Vreau să ridicăm această organizație, pentru binele acestui oraș, pentru că, înainte de a fi vicepreședinte la nivel județean, sunt membru al organizației PSD Dragănești-Olt.

În 2022, în Drăgănești, încă sunt copii mulți care își iau pungi de plastic și sunt duși la școală de către părinți, ca să nu-și murdărească pantofii de noroi, peste viile muncite de proprietarii de drept, acum sunt porumbi și grâu. Primarul actual a reușit «performanța» de a dezbina acest oraș în două: «ai mei și ăia»! Noi nu suntem ăia. Suntem oameni constituiți într-o organizație și nu într-o bandă, suntem oamenii care vrem să dezvoltăm economic acest oraș. Ce folos dacă fac un mare spectacol, dacă merg cu copilul de mână și nu-mi permit să-i cumpăr nimic, pentru că n-am un serviciu în Drăgănești?

Viorel Nădescu nu este omul «șmecheriilor», ca să spun așa, ci este un om care vrea să facă lucruri concrete, un om practic. Și cred, cu toată tăria, că Viorel Nădescu este omul de care Drăgăneștiul are nevoie! Ați ales bine și vă spun că aceasta este formula câștigătoare! Sunt emoționat să vă văd, astăzi, într-un număr atât de mare! Vă mai spun un singur lucru: în 2024, vom câștiga alegerile, în Drăgănești-Olt!”

A consemnat Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments