AcasăAnunțuriAnunț public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

Anunț public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

ANEXA 5 J
la procedură

UAT COMUNA DEVESELU, titular al proiectului „EFICIENTIZAREA CONSUMULUI DE ENERGIE ELECTRICĂ ȘA UAT COMUNA DEVESELU, JUDEȚUL OLT, PRIN INSTALAREA DE PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE CU PUTEREA DE 370 KWp”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Olt, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „EFICIENTIZAREA CONSUMULUI DE ENERGIE ELECTRICĂ ȘA UAT COMUNA DEVESELU, JUDEȚUL OLT, PRIN INSTALAREA DE PANOURI SOLARE FOTOVOLTAICE CU PUTEREA DE 370 KWp”, propus a fi amplasat în comuna Deveselu, sat Deveselu, str. Sergent Aldea nr. 28, județul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroșanu nr. 3, județul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M: Olt.

- Advertisment -

Most Popular