AcasăOpiniiEpidemia de PSD-vid

Epidemia de PSD-vid

Nevaccinat la timp împotriva virusului roșu, PNL a făcut o formă gravă de PSD-vid, cedând lupta pentru supraviețuirea politică. Deși trecut prin maladia numită USL, partidul Brătienilor a nesocotit flagrant avertismentele propriului organism care au anunțat simptomele infestării cu noul-vechiul virus criptocomunist, cum îl numea Corneliu Coposu.

Începând cu alegătorii și susținătorii săi și terminând cu fostul președinte Ludovic Orban, toată suflarea cu aspirații anticomuniste  a alertat PNL că se îndreaptă spre cimitirul istoriei.

Combinatorii din conducerea impusă de chiriașul aflat pe schiuri în Dealul Cotrocenilor, neînțeleși de nimeni, vehiculând interesul național, au mai dezvoltat o nouă criză, pe lângă cea sanitară, economică, socială și politică, anume criza interesului personal. Ca-ntr-un stabiliment al ticăloșiei cu cinci stele (vezi rețeaua restaurantelor Michelin), rafinamentul minciunii si ipocriziei a atins nivelul artei supremului malefic la PNL. Concluzia jocului de-a spânzurătoarea practicat de echipa Iohannis o reprezintă ieșirea frustrată a ministrului Raluca Turcan, cea care, nemaiprimind loc în guvernul emanat sub patronajul șefului onorific al PSD, „nemuritorul” Ion Iliescu, a declanșat un atac furibund în interiorul găștii demolatoare. Practic, doamna Turcan se acuză acuzând că România nu mai are bani de pensii. Falimentul și la propriu, și la figurat este rezultatul socotelilor din mandatele domnului Klaus Werner Iohannis. Toți oamenii de bună credință sunt convinși, pe bună dreptate, că noua structură guvernamentală, PNL-PSD-UDMR, va genera o perioadă de jaf național, sărăcie și mizerie. Punctând caraghioslâcul tragic al zilelor noastre, un actor i-a returnat domnului Iohannis, în poarta palatului prezidențial, în semn de protest față de reînvierea FSN, decorația primită în anul 2016. Ne vedem la vot, până atunci, domnule Președinte Iohannis, luați-vă tinichelele republicane înapoi!

Ovidiu Bunea

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments